Uke 1 – Demolition og mer planlegging

Første hele uke har gått og her er det revet gulv og vegger. Det er veldig spennende å se huset åpne seg. Man får skikkelig god oversikt når veggene forsvinner. Som den kontroll-friken jeg er, har jeg vært innom minst en gang om dagen. Slik ser det ut ribbet for gulv og vegger.

  1. etasje:

2. etasje:

Kjeller, hvor vi fant noen “interessante stålbjelker i veggen:

Jeg er stor fan av detaljplanlegging, så etter å ha sett rommene åpne og dobbelt sjekket mål dro jeg tilbake til interiørarkitekt (og venninne) Katrine K i Oslo Interiørarkitekter og justerte plantegningene. Nå er de så presise at de også fungerer som arbeidstegninger for de som utfører jobben 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s