Mens jeg venter….

Om en uke tar jeg over huset jeg skal renovere over de neste 3 månedene. Jeg gleder meg masse. Siden kjøpet ble gjort har jeg vært i planleggningsmodus og er godt forberedt. Jeg har tegnet nye plantegninger, engasjert entreprenør, tegnet kjøkken, bestemt gulv og fliser, søkt kommunen om bruksendring slik at deler av kjeller blir hoveddel + mye mer. 14. juni starter vi og jeg vil følge prosjektet her på bloggen. Det blir en intensiv “make-over”.

#interior #interiordesign #renovation #house

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s